4 voordelen van een vouwwagen

4 voordelen van een vouwwagen

april 23, 2019 0 Door uOappPHeH00t
Spread the love

De vouwwagen wordt door veel mensen gezien als het ideale compromis tussen een tent en een caravan. Toch is er nog een grote groep mensen die de voordelen van een vouwwagen niet in kunnen zien en vooral denken aan het opzetten van een zware, grote tent. Wanneer je eenmaal verdiept in de vouwwagen zie je dat dit onzin is en dat een vouwwagen veel voordelen heeft. Wil jij stiekem een vouwwagen kopen, maar twijfel je nog een beetje? In dit artikel noem ik 4 voordelen waarom een vouwwagen erg handig kan zijn!

Iedereen kan ermee rijden

Heb jij een autorijbewijs en een auto met een trekhaak? Dan is het vervoer van een vouwwagen geen probleem. Voor het rijden met een vouwwagen heb je namelijk geen speciaal rijbewijs nodig. Naast dit is de tent met aanhanger relatief licht en kan bijna iedere auto de vouwwagen gemakkelijk trekken. Ook is de vouwwagen compact achter je auto, wat prettig en zuinig rijdt ten opzichte van een caravan.

Heerlijk slapen

De meeste vouwwagen tenten zij enorm en beschikken over alle ruimte die je nodig hebt. Je hoeft niet met de familie opgepropt te liggen, maar kan genieten van de grote bedden waar de vouwwagens bekend op staan. Ook zitten er vaak grote, dikke matrassen in een vouwwagen die ook geschikt zijn voor lange mensen.

Goedkoop

Je zou denken: zo’n grote tent uit een vouwwagen moet een fortuin kosten, maar niks is minder waar. Over het algemeen zijn vouwwagens een stuk goedkoper als een campers en caravans, terwijl je uiteindelijk meer ruimte hebt en vaak goedkoper uit bent met het stallen door de kleine ruimte van de opgevouwen tent in de aanhanger. Een vouwwagen kopen is dus nog helemaal niet zo’n gek plan.

Makkelijk!

Veel mensen denken dat het enorm veel werk is om een vouwwagen op te zetten, maar dit valt gelukkig mee. Doordat de vouwwagens steeds verder door ontwikkeld zijn is het nu meer uitklappen als opzetten. Het werk dat het kost om op te zetten zal per merk en model verschillen, maar Aart Kok vouwwagens zijn zo opgezet!

Dus heb jij het altijd gedaan met een simpele tent of caravan? Denk er eens over na om over te stappen op een vouwwagen. Een vouwwagen kopen is een investering waar je een lange tijd veel plezier van kan hebben. Met de eindeloze voordelen kan jij genieten van jouw welverdiende vakantie.