De hotspots van Griekenland

De hotspots van Griekenland

april 29, 2019 0 Door uOappPHeH00t
Spread the love

Heb je besloten om dit jaar naar Griekenland op vakantie te gaan? Dan heb je een goede keuze gemaakt. Griekenland is namelijk een van de mooiste eilanden ter wereld en kent velen bijzondere bezienswaardigheden. Lees je daarom vooral van tevoren in over het eiland, zodat je niet de mooiste plekjes mist. In dit artikel geven we je alvast wat tips over een paar van de velen hotspots van Griekenland.

Zakynthos

Een van de mooiste plekken van Griekenland is Zakynthos. Dit is een eiland met een oogverblindend mooie natuur. Denk hierbij aan helderblauwe zee, rotsen en prachtige stranden. Dit is dan ook een perfecte plek om op vakantie te gaan. Je kunt er een heerlijke zonvakantie houden, maar net zo goed een cultuur of natuurvakantie. Als je besluit naar Zakynthos te gaan, is het aan te raden om een auto te huren in Zakynthos. Op die manier kun je zo veel mogelijk van het eiland zien.

Kreta

Het welbekende eiland Kreta is voor iedereen een aanrader. Of je nu jong bent en komt om te feesten of juist liever een rustige of sportieve vakantie houdt. Er is voor ieder wat wils. Kreta heeft een prachtige natuur met rotsen en stranden. Daarbij biedt het vooral in de zomer een perfecte uitgaansgelegenheid. Denk hierbij aan de strip en Starbeach.

Rhodos

Ben je gek op cultuur en een echte historicus liefhebber? Dan is Rhodos het perfecte eiland voor jou. De binnenstad van Rhodos is namelijk een echte Middeleeuwse stad en je zult er nog veel van de geschiedenis is terugvinden. Het kent velen Griekse erfgoeden en daarnaast kun je er ook heerlijke Griekse recepten proeven bij gezellige eettentjes.