De leukste uitjes in Amsterdam

De leukste uitjes in Amsterdam

mei 6, 2019 0 Door uOappPHeH00t
Spread the love

De stad Amsterdam staat om vele dingen bekend. Het is de stad van het Anne Frank huis, om zijn vele kanalen, om de ontelbare coffeeshops en natuurlijk om zijn prachtige musea (zoals Rijksmuseum en Van Gogh Museum). Wil je enkele dagen naar Amsterdam toe? Dan zijn dit zeker wel activiteiten die je gedaan moet hebben om Amsterdam ontdekt te hebben. Wil je de stad graag op een unieke manier ontdekken? Dan zijn er natuurlijk andere alternatieve activiteiten die je kan uitvoeren tijdens je weekendje/weekje weg. Wil je weten wat? Lees dan snel verder.

De grachten

Zoals ik al aangaf staat Amsterdam bekent om zijn prachtige grachtengordel. Wil je Amsterdam nou echt van een andere kant leren kennen? Kijk dan naar bootverhuur in Amsterdam. Ikzelf vind de grachten prachtig en hou daarom ontzettend van het varen op de grachten. Een boot huren in Amsterdam is daarom zeker een aanrader.

Prachtige markten

Amsterdam kent vele markten. Denk bijvoorbeeld aan de Albert Cuypmarkt. Dit is een hele populaire markt die elke dag te bezoeken is en eigenlijk ook altijd druk is. Voor een echte Amsterdamse ervaring moet je hier dus ook zijn geweest.

Winkelen

Ook het bezoeken van de winkelstraat mag niet ontbreken op je to do-list. Naast de grote winkelstraat zijn er ook heel veel leuke en authentieke winkelstraatjes. Denk bijvoorbeeld aan de Negen Straatjes. Hier vind je veel vintage winkeles met een unieke uitstraling.