Zonzekere bestemmingen in de zomervakantie

mei 10, 2019 0 Door uOappPHeH00t
Spread the love

Niets fijner dan in je zomervakantie genieten van een overheerlijke verdiende zonvakantie. Omdat een zomervakantie in het teken van de zomer staat, is het wel zo prettig om een zonzekere bestemming uit te kiezen voor je trip. Of je nu gaat voor een relaxvakantie of wanneer je juist op zoek bent naar een actieve vakantie: in dit artikel vertellen we je meer over zonzekere vakantiebestemmingen in de zomervakantie.

Relaxen op de Canarische Eilanden

Waar je in de zomer, en ook in de lente en de herfst, sowieso goed zit wat betreft de zon zijn de Canarische Eilanden. Met een gemiddelde van 28 tot 33 graden en een hele kleine kans op regen is dit de ultieme vakantiebestemming voor een zonvakantie. De eilanden zijn allen verschillend en hebben voor diverse vakantiegangers leuke dingen te bieden. Zoek bijvoorbeeld de rust op op La Palma, ga mee met een boottocht om walvissen te spotten op Tenerife of bekijk de bijzondere vulkaan op Lanzarote.

Tropische vibes op Zanzibar

Ben je toe aan een verrassende relaxvakantie? Boek dan een heerlijke trip naar Zanzibar. Dit kan via een van de vele reisorganisaties of op eigen initiatief. Zanzibar is namelijk een eiland waar we de laatste jaren steeds meer toerisme zien; het is toegankelijk, de mensen zijn ontzettend vriendelijk en je kunt er van alles ondernemen. Wat extra leuk is aan deze exotische bestemming is dat het hier het hele jaar door bizar goed weer is. Dat betekent dus ook dat wanneer je in de winter op zoek bent naar een zonzekere bestemming je hier aan het juiste adres zit!

Roadtrippen in de Algarve

Voor de mensen die op zoek zijn naar een meer actieve vakantie mét zon is een roadtrip door de Algarve aan te raden. Dit unieke gebied in het zuiden van Portugal doet op veel plekken niet-Europees aan. Met de extreem witte stranden, de groenblauwe zee en de ruige natuur wordt de kust van de Algarve door velen als de mooiste kust van Europa gezien. Hoewel plekken zoals Albufeira en Portimao in de zomer nogal druk kunnen zijn, kent de Algarve heel wat onontdekte plekjes waar je kunt overnachten. Mocht je het iets verder willen zoeken, kun je iets verderop een prachtige rondreis door Marokko maken.