De perfecte outfit voor op ibiza

De perfecte outfit voor op ibiza

mei 29, 2019 0 Door uOappPHeH00t
Spread the love

Heerlijk de wind door je haren, de zon in je gezicht. Wie wilt dat nou niet? Een heerlijke strandwandeling op Ibiza. Het is al weer bijna zomervakantie dus dat betekend dat de zomer outfits weer de kast uit kunnen komen. Een bloemen jurk van vorig jaar of die ene rok waar iedereen mee loopt? Nee natuurlijk niet! Met de volgende tips en trends ben jij zeker de fashionista van het strand. Met deze kledingstukken in je kast zit je zeker in de ibiza mode

Ibiza zomer hoed ocean blue 

Met deze zomerse hoed ben je zeker goed voorbereid op de zon. De ibiza zomer hoed heeft een mooi en fris design. Met de blauwe details aan de zijkant is de hoed nog specialer. Wat ook nog heel tof aan deze hoed is dat hij opvouwbaar is. Door de vouwlijnen aan de binnenkant van de hoed is je hoed binnen no time opgevouwen. Zo past die makkelijk in je handtas en kan je hem snel opbergen. 

Hot lava beach slippers

De nieuwe hot lava beach slippers zijn letterlijk heel hot! Deze slippers hebben een ademende zool met een leuke zomerse print. Verder lopen ze ook nog eens super lekker 

Azuka jurk

Azuka is een super leuk merk met o.a. t-shirts met stoere quotes en prints. Ze hebben ook een leuke zomerse jurken collectie. De azuka jurk kan je gewoon casual dragen op het strand of je kan het chique en stoer combineren voor een culinair dinertje.

Ik hoop dat ik je een beetje op weg geholpen met deze tips. Heb jij nog leuke ideeĆ«n? Laat het me gerust weten! šŸ™‚