4 Mooiste Reisbestemmingen in Europa met drone

4 Mooiste Reisbestemmingen in Europa met drone

juni 18, 2019 0 Door uOappPHeH00t
Spread the love

Reizen is een geweldige ervaring op zich, maar deze ervaring kan nog beter worden wanneer je een drone hebt. Drones geven je de mogelijkheid om de wereld vanuit een heel nieuw perspectief te bekijken. En je de mooiste foto’s en video’s te geven als aandenken.

1. SCHOTLAND

Schotland barst van karakter, geschiedenis en een prachtig landschap waar je mond bij open valt. Hierdoor is het de perfecte locatie om te beginnen aan je Euro-drone tour. Je vindt hier grote, open ruimtes om met je drone te vliegen. Er zijn namelijk veel parken en groen om van te genieten.  Het natuurreservaat Glen Roy bestaat voornamelijk uit uitgestrekte groene weiden en elegante heuvels. Maar je vindt er ook een breed scala aan wilde dieren; waaronder herten, edelherte en raven. Wees wel bewust met je drone en zorg ervoor dat je de natuur niet verstoord en de dieren hun rust gunt.

Tip: vergeet niet de website van de Civil Aviation Authority (CAA) te bekijken voordat je met een drone in het Verenigd Koninkrijk vliegt. Hier kun je belangrijke regels vinden over waar je wel en niet met een drone kunt vliegen.

2. SPANJE

Om een ​​drone in Spanje te mogen vliegen, moet je 18 jaar of ouder zijn en een drone-licentie hebben. Dit kun je het beste van te voren goed regelen. Het belangrijkste om rekening mee te houden in de drone-voorschriften is dat je mensen, gebouwen en dieren in het wild vermijd. Zodat ze beschermd worden tegen mogelijke schade. Zolang je respectvol bent tegenover de omgeving zul je tijdens je reis minimale problemen ervaren.

Spanje biedt ook mooie prachtige locaties aan zoals de pittoreske stranden, zoals de As Catedrais en Illas Cies. Ook kun je historische bezienswaardigheden bezoeken, zoals de beroemde gotische wijk van Barcelona en de Sagrada Familia. Waar je ook eindigd in Spanje, je zult niet tekort komen aan bijzonderheden om vast te leggen met je drone.

3. ZWITSERLAND

Geen Europese tour is compleet zonder een bezoekje aan Zwitserland. Het is overduidelijk waarom. Naast het skiën in de besneeuwde toppen en het genieten van de luxe chocolade kun je nog veel meer doen. In zwitserland vind je prachtige natuur scènes tijdens wandelingen door de bergen.Recreatief drone-gebruik in Zwitserland is alleen overdag toegestaan. Dit is echter geen hinder, want de meeste bezienswaardigheden het mooiste zijn onder de Zwitserse zon.  

4. ITALIË

Italië staat bekend om zijn heerlijke gerechten, rijke geschiedenis en gastvrije bewoners. Daarnaast heb je geen vergunning nodig om te mogen vliegen met je drone. Wel zijn er bepaalde regels en voorschriften waar je je aan moet houden. Deze kun je vinden op de website van de Italiaanse luchtvaartautoriteit.

Als je het fraaie landschap en natuur van Italië wilt vastleggen, tref je een schat aan nationale parken.  Waaronder de nationale parken Majella en Asinara die je kunt verkennen met je drone. Als alternatief, als je liever ervaart hoe de lokale bevolking leeft. Bezoek dan ook de kleinere steden om de cultuur te leren kennen.

Bron: TopRC