Checklist voor als je op reis gaat

Checklist voor als je op reis gaat

juli 1, 2019 0 Door uOappPHeH00t
Spread the love

Het is bijna zover, nog even en de vakantie breekt echt aan. En dan is het natuurlijk tijd om op een mooie reis te gaan. Als je tot aan je vakantie hard aan het werk bent, heb je misschien maar weinig tijd om je koffer in te pakken. Wij geven je daarom een handige checklist, zodat je in een mum van tijd je koffer hebt ingepakt, en bovenal: niks vergeet!

Een reistas

Voordat je je koffer in kunt pakken, moet je eerst een handige reistas hebben. Wat voor soort tas je het beste kunt meenemen, hangt af van de soort reis die je van plan bent om te maken. Als je met het vliegtuig gaat, zul je een koffer of een trolly meenemen. Wanneer je een lange reis gaat maken om rond te reizen, is een rugtas een goede optie. Ga je deze zomer lekker met de auto weg, dan maakt het niet zo veel uit. Kies in ieder geval voor een lekkere grote tas, die achter in de auto past. Maes & Hills Collection heeft een groot assortiment aan reistassen en koffers. Klik hier om de tassen te bekijken.

Wat doe je in je tas?

Wat er allemaal in je tas mee moet, hangt ook weer af van wat voor soort reis je gaat maken. Wanneer je lekker naar een hotel gaat, hoef je bijvoorbeeld geen föhn of handdoeken mee te nemen, ook word je vaak van beddengoed voorzien. Als je naar de camping gaat, zul je juist wel dat soort spullen in moeten pakken. Zorg er in ieder geval voor dat je altijd genoeg verzorgingsspullen mee hebt, zoals tandenborstel, shampoo, douchegel, deo en eventueel medicijnen. Daarbij kun je voor iedere dag een kledingssetje uitkiezen. Houd er wel rekening mee dat als je handbagage meeneemt, je niet te veel vloeistoffen in je koffer stopt.