Lekker uitstapje

Lekker uitstapje

juli 23, 2019 0 Door uOappPHeH00t
Spread the love

Men werkt het hele jaar hard. Vaak is iedereen dan toe aan een beetje vakantie. Er moet daarom een keuze gemaakt worden waar je heen wilt. Vakanties zijn ook niet voor iedereen weggelegd, omdat het nou eenmaal duur is. Dan kan je dus bij jezelf gaan afvragen of je niet beter gewoon een weekendje weg kan of een uitstapje maakt. Ik heb namelijk een zeer leuk idee voor een uitstapje, namelijk Appelscha.

Het is ontzettend leuk om naar een plek te gaan waar je nog niet eerder geweest bent en laat dat nou precies Appelscha zijn. Misschien is het wel leuk op Appelscha te ontdekken. Vlakbij de grens van Drenthe laat de provincie Friesland zich van een onverwachte, maar zeer mooie kant zien. De bossen beginnen langzaam op te vallen en dan ineens wordt je verrast door het Friese landschap. Het is niet harde klei, grote meren en vlakke weilanden. Het is iets veel mooiers. Het is een bosrijke omgeving met hoge zandgronden en twee Nationale parken. Hier kan optimaal genieten van de natuur, de rust en de ruimte die het Drents Friese Wold je geeft.

Je kan dit ontdekken op verschillende manieren. Als je een stevige wandelaar bent, zou ik zeker kiezen voor een wandeling. Dit is namelijk goed te doen en zo kan je het gebied optimaal verkennen. Het is tevens ook goed te doen met een mountainbike. Voor de echte durfvallen onder ons is dit zeker een aanrader.

Uit ervaring kan ik spreken dat dit prachtige gebied niet in één dag te ontdekken is. De omgeving nodigt je automatisch uit om langer te blijven. Al is het maar één dag meer. Daarbuiten zijn er ook andere leuke plekken en steden te bezoeken. Dus dit is zeker een goeie aanrader voor een uitstapje. Meer informatie? Kijk dan op de website van Appelscha