Wat te doen in Noord-holland?

Wat te doen in Noord-holland?

oktober 24, 2019 0 Door uOappPHeH00t
Spread the love

In Noord holland is er verschrikkelijk veel te doen op het gebied van activiteiten. In dit artikel zoemen we in op wat je kan doen met de kinderen, want die willen nog wel is wat anders dan de ouders. Dus bij deze: ga een dagje weg richting Noord-Holland

Ontdek een stukje hollands waterlandschap

In alsmeer stap je in een bootje en kan je het waterlandlandschap van Aalsmeer ontdekken. Op die manier vaar je met een fluisterbootje lans moerasbossen en seringenakkers. Je kan het gehele waterlandschap ontdekken, wat vroeger niet bestond

Rondvaartboot door de grachten van Amsterdam

Voor ongeveer 15 euro per persoon kan je een paar uur op een rondvaartboot zitten die jouw en je gezin door Amsterdam vaart. Vaar door de mooiste grachten van de wereld en zie alle historie die Amsterdam te bieden heeft.

Spelen in speelparadijs fun4kids

In grootebroek in Noord-holland kan je je een paar uur leuk vermaken met het speelparadijs. Hier kunnen de kinderen zich helemaal uitleven op bijvoorbeeld springkussens, rodelbanen en in de ballenbak. Voor de ouders is er ook genoeg te doen zoals een heerlijke massage.

Het halve maen schip

Op het schip het halve maen gaan jij en je familie op ware zeeroverstocht. Ontdek hoe het leven van vroeger was en je kon overleven op het schip die soms voor een jaar weg was met zijn bemanning. De kleintjes zullen hun ogen uitkijken!

In de kop van noord-holland

In de kop van Noord-holland kan je veel verschillende dingen doen. Zo kan je naar verschillende musea op het gebied van oorlog. In Den Helder heb je bijvoorbeeld het Marine museum, waarbij je zelfs in een echte onderzeeƫr kan. Ook kan je tijdens je weekendje weg er voor kiezen om te gaan wadlopen, van de bossen te genieten of gewoon een stukje te gaan varen