januari 29, 2020 0 Door uOappPHeH00t
Spread the love

5 Brutaal eerlijke antwoorden op uw vragen over Braziliaanse bikini’s

In Nederland is de braziliaanse bikini geen bikini die je vaak op het strand ziet, maar, het is wel een bikini trend die aan het optrekken is. Zuid-Amerika is ermee begonnen en veel warme westerse landen omarmen de gedrufde stijl die de mooie rondingen van vrouwen laten zijn. Er zijn echter nog steeds plekken waar een braziliaanse bikini nauwelijks tot niet gedragen wordt. Daarom bespreken we in dit artikel de meest controversiĆ«le vragen over Braziliaanse bikini’s in een no-bullshit Q&A. Lees verder of shop de braziliaanse bikini bij beachlife.com!

1. Kan elk meisje een Braziliaanse bikini dragen?

NEE – Alleen meisjes die zich echt zelfverzekerd voelen, kunnen deze bikini stijl rocken. Als je niet het gevoel hebt 100% vertrouwen over je lichaam te hebben of niet het gevoel hebt dat je mentaal en emotioneel sterk bent, zal blijken dat een braziliaanse bikini niet plezierig te zijn.

2.Staat een braziliaanse bikini beter dan andere bikini soort broekjes? 

JA – Braziliaanse gesneden broeken zijn veel meer vleiend voor de kont dan gewone bikini bodems die voor het grootste deel kijken en voelen doorgezakt. 

Er zullen altijd haters zijn die zeggen dat braziliaanse bezuinigingen sletterig zijn, maar de meeste mensen zijn het erover eens dat de Braziliaanse bikini’s een betere pasvorm en sexier look, ongeacht je lichaamsvorm geven.

3. Waarom zijn schraal bikini’s zo populair?

Er zijn 3 belangrijke redenen voor: minimale tan lijnen, betere fit en een sexy look. 

4. Moet ik een Braziliaanse bikini wax te krijgen? 

JA – Als het gaat om brutale bodems hoe minder haar hoe beter. Ik raad niet aan om groter te gaan dan de Braziliaanse driehoek of je loopt het risico dat schaamhaar uit je bikinibroekje zal steken!

5. Waarom dragen niet veel vrouwen de Braziliaanse stijl bikini’s?

Vrouwen dragen geen Braziliaanse bikini’s om twee belangrijke redenen: ze ofwel niet graag de stijl dragen (you love it or you hate it), maar een gebrek aan het zelfvertrouwen is de belangrijkste factor voor meeste vrouwen om de stijl niet te dragen (Bron: www.beachlife.com).